0164 - 23 50 07

Facebook

Lid worden


Lidmaatschap

Als u in Nederland woont kunt u het beste lid worden van een van de vele plaatselijke afdelingen van de NBvV. U ontvangt dan maandelijks het tijdschrift 'Onze Vogels', u krijgt uw eigen kweeknummer en u kunt ringen voor uw vogels bestellen. Bij zo'n plaatselijke vereniging kunt u gemakkelijk in kontakt komen met andere vogelliefhebbers en deelnemen aan de activiteiten.

Om het u gemakkelijk te maken kunt u hieronder uw postcode intikken. U krijgt dan de plaatsen bij u in de buurt te zien waar een vogelvereniging is gevestigd en het telefoonnummer van de secretaris. De secretaris verstrekt u graag alle informatie. Als u op het grensgebied van een postcode woont krijgt u mogelijk niet alle verenigingen in beeld. Mail in dat geval uw naam, adres en telefoonnummer naar zodat wij u de gegevens van het dichtstbijzijnde secretariaat kunnen verstrekken.

U kunt u ook als lid opgeven bij ťťn van onze promoteams. De promoteams zijn meestal aanwezig op grote tentoonstellingen, markten en beurzen.BeŽindiging lidmaatschap:

Afdelingsleden kunnen, indien gewenst, hun lidmaatschap beŽindigen middels opzegging bij de vereniging waar zij lid zijn. Dit kan per kwartaal. Verspreide leden kunnen hun jaarlidmaatschap telkenmale per 31 december opzeggen via het Bondsbureau.